Onderhoud en reparatie

Het onderhoud en reparatie van uw auto, alle merken en typen op hetzelfde hoge niveau, is bij Auto Pasma in goede handen. Uitstekende vakkennis en topkwaliteit onderdelen en materialen is hierin een vereiste voor ons bedrijf.
Hoewel wij natuurlijk onderhoud en reparatie bij alle merken uitvoeren hebben wij ons gespecialiseerd in de merken uit de V.A.G. Groep (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda).
Wij voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om merk onafhankelijke service. Dit is voor u de garantie dat uw auto op alle aspecten bij ons in de beste handen is.
U kunt bij ons terecht voor periodiek onderhoud aan uw auto. Als blijkt uit dit periodieke onderhoud dat er een reparatie noodzakelijk is wordt u hiervan vooraf op de hoogte gesteld, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.
Naast het periodieke onderhoud kunt u bij ons terecht als het gaat om de reparatie en/of vervanging van bijvoorbeeld: het remsysteem van uw auto, banden, uitlaten, accu’s en alle overige werkzaamheden aan uw auto.
Wij werken uitsluitend met kwaliteits onderdelen afgestemd op uw auto. Of het hierbij gaat om olie, filters, remblokken, remschijven of andere onderdelen; het is specifiek voor uw auto bestemd.

APK

Is het weer tijd voor de APK-keuring? U kunt voor een APK-keuring terecht bij Auto Pasma.
De APK is wettelijk verplicht om de verkeersveiligheid te bevorderen en staat los van het standaard auto-onderhoud. Moet uw auto weer gekeurd worden? Plan dan direct een afspraak in bij ons.
Op welke punten wordt uw auto gekeurd?
Tijdens een APK-keuring let de keurmeester op o.a. remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Daarnaast worden de uitlaatgassen getest.